Inschrijven & ‘de Oranje rit’

Beste papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en inwoners van Barneveld e.o. 

Om veiligheidsredenen kunnen onze jaarlijkse kinderspelen dit jaar niet door gaan. De kleedjesmarkt begint vanaf 7 uur en de traditionele oldtimer rit begint om 10:00 uur en start om 11:00 vanaf de Kapteijnstraat. Daarnaast staat het nieuwe bestuur voor oplossingsgerichtheid. Jouw eigen mening en inbreng is belangrijk voor ons.

Iedere vereniging/club heeft de laatste jaren te maken met het afwisselen van bestuursleden of vrijwilligers. Begrijpelijk want naast een gezin, een baan, sport blijft er vaak weinig tijd over voor ‘nog een verplichting’. Ook al zal vrijwilligerswerk je persoonlijke groei versnellen en dagelijks leven vergemakkelijken.

Jij hebt vast ook een keer meegedaan aan een activiteit georganiseerd door de Oranje Stichting Barneveld. En hoe leuk was dat, om weer een kleedjesmarkt te hebben, om de oldtimers publiekstrekker te houden, de springkussens en spelletjes tijdens Koninginnedag/Koningsdag. Hoe leuk zou dit zijn als we dit kunnen voorzetten voor de kinderen van Barneveld.

Om te zorgen dat je niet maandelijks ‘verplicht’ hoeft te vergaderen, een aantal feestdagen moet opofferen voor een vereniging hebben we wat bedacht… want ze zeggen niet voor niks velen handen maken licht werk.

Wij hopen natuurlijk dat het storm loopt met de inschrijvingen. Wees er dus snel bij als je graag een specifiek evenement wilt helpen organiseren.

Deelname