Werkgroep onlinemarketing

Ben je ambitieus, creatief en in voor een avontuur? Wil je graag ervaring opdoen voor onlinemarketing? Meld je dan nu aan! Samen kunnen we iets bijzonders maken en mooie herinneringen maken op Koningsdag!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dus heb je je altijd al afgevraagd hoe onlinemarketing in de praktijk werkt, kom dan mee helpen met de Koningsdag activiteiten van de Oranje Stichting Barneveld! We zoeken vrijwilligers vanaf 15 jaar oud die een bijdrage willen doen aan ons project. Jullie krijgen de kans om echte onlinemarketing strategieën op te zetten, ervaring op te doen in Social Media, blogs maken en video’s produceren. Je krijgt de kans om ons te helpen bij het versterken en uitbreiden van onze onlineaanwezigheid.

Kom mee helpen om de Koningsdag activiteiten van de Oranje Stichting Barneveld tot een succes te maken. Samen met je collega’s krijg je de kans om ervaring op te doen in het werken met verschillende marketingstrategieën en socialmediakanalen. Dus als je nu eindelijk eens wat praktijk ervaring wil opdoen bij ons leukste evenement van het jaar, meld je dan snel aan!

Om te zorgen dat je niet maandelijks ‘verplicht’ hoeft te vergaderen, enkele feestdagen moet opofferen voor een vereniging hebben we wat bedacht… want mensen zeggen niet voor niets velen, handen maken licht werk.

We zoeken 3-4 vrijwilligers die 1 van de 5 activiteiten wil helpen organiseren.
De groep vrijwilligers van de activiteit bepalen zelf hoe vaak er vergadert, gaat worden en zo meer. Het bestuur zal jullie helpen om te organiseren en jullie te voorzien van de huidige draaiboeken en een budget.

Wij hopen natuurlijk dat het storm loopt met de inschrijvingen, dus wees er snel bij als je graag een specifiek evenement wilt helpen organiseren.