Werkgroepen muziek en zang

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je te engageren en iets bij te dragen aan Koningsdag? Word dan vrijwilliger bij Oranje Stichting Barneveld voor Koningsdag! We zoeken 3-4 meewerkende vrijwilligers, vanaf 15 jaar oud, die een bijdrage willen doen aan de organisatie van dit evenement.

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De verantwoordelijkheden zullen variëren van het opbouwen van het podium, begeleiden van het programma, werven van muziek-, zang-, kunst- en cultuurmakers, het verzorgen van beeld, geluid en zitplaatsen. Dit alles met als doel om zowel jongeren als ouderen te mobiliseren om te komen kijken met een toegankelijk programma.

Om de drukke agenda’s te sparen en overmatige vergaderverplichting te voorkomen, hebben we een unieke aanpak bedacht. We werken in 5 verschillende groepen waarvoor we ieder 3-4 vrijwilligers zoeken. Deze groep en beslissen zelf wanneer de vergaderingen zijn, zodat ze een balans kunnen aanhouden met hun Studie, Werk en/of Sociale Leven.

Eenmaal vrijblijvend aangenomen als vrijwilliger, help je bij het invullen van Koningsdag en andere activiteiten rondom cultuur, muziek, zang en kunst. We zorgen dat je de benodigdheden hebt om te kunnen excelleren in je taak met de hulp van draaiboeken, een budget en andere benodigdheden.

Heb jij wat er nodig is om Oranje Stichting Barneveld bij te staan bij het organiseren van een onvergetelijk Koningsdag? Reageer dan nu en wordt vrijwilliger bij Oranje Stichting Barneveld!